Sök på webbplatsen

LEKSAND VS. DJURGÅRDENS IF

29.03.2012 16:32

 

Leksand - Djurgården
Lördag 15:30
 
Kommentatorerna pratar svenska.
Det är dags för Kvalserien, Sveriges kanske mest laddade serie. Djurgården och Timrå kämpar desperat för sin Elitserie-existens mot HockeyAllsvenskans hungriga utmanare Leksand, Rögle, Örebro och Bofors IK Karlskoga.
Kvalserien spelas över 10 omgångar där lagen möts på både borta-och hemmarink. De två främsta lagen belönas med en plats i Elitserien.
 

Leksand åker på måndagen till huvudstaden för match mot Djurgårdens IF. Ett DIF som står på två poäng efter två spelade kvalseriematcher efter förlust mot Rögle och straffvinst mot BIK Karlskoga.
 
 
 
Tränarkommentar - Andreas Appelgren
- En härlig utmaning igen. Fantastiskt kul att få komma till huvudstaden och spela hockey. Vi ser fram emot matchen väldigt mycket. Vi visade igår mot Timrå att vi kan matcha ett elitserielag och vi ska åka till Stockholm och försöka stjäla poäng av Djurgården.
 
Hur sammanfattar du Timråmatchen?
- Av någon anledning fick vi inte det greppet vi ville ha från start. Vi ville köra på så hårt som vi bruka göra och sättar vår prägel. Men det gick inte, vi kanske hade för hög anspänningsnivå eller om det var TIK som gjorde det svårt för oss. I andra perioden så tar vi över och vinner den på poäng. I tredje perioden är det bara vi på isen och jag var helt övertygad om att vi skulle gå ikapp. Vi sa det inför tredje att vi kommer göra två och med tur gör vi tre och det är otroligt starkt att vi kom tillbaka på det sätter vi gör. Laget visar återigen upp en grym moral och jag är riktigt stolt över grabbarna som gör en bra match där vi var värda mer poäng än vi fick med oss.
 
Spill Poker Online og Finn Beste Pokerrom for å Spille Poker og se deres Beste Poker Bonus Tilbud.
 
Om jag säger att all press ligger på Djurgården på måndag, vad säger du då?
- Så är det helt klart. Vi har ingen press alls på oss när vi åker in på Hovet. DIF måste vinna och bortapoäng mot elitserielagen är inget man kan räkna med att ta enkelt i kvalserien.